ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Header sub-menu - RUSH2

Μενού περιήγησης

praktoreio-pamestoixima-virtualsSideEvent-web Portlet


ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Το Virtual Sports Ποδόσφαιρο προβάλλεται σε δικό του κανάλι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την προβολή των αποδόσεων για τις βασικές αγορές του επόμενου αγώνα. Επιλέγεις το στοίχημά σου συμπληρώνοντας το ειδικά σχεδιασμένο δελτίο και το καταθέτεις στο ταμείο ή κατοχυρώνεις τις επιλογές σου μέσω των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet. Παρακολουθείς τα highlights του αγώνα και αμέσως μετά εξαργυρώνεις τα πιθανά σου κέρδη από τον πράκτορα.

Περισσότερες οδηγίες για το πώς μπορείς να παίξεις από το δελτίο του Virtual Sports Ποδόσφαιρο μπορείς να βρεις παρακάτω.

1. Συμπληρώνεις την επιλογή του στοιχήματος σου π.χ. «ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ» (Νίκη Γηπεδούχου) στην αντίστοιχη περιοχή του δελτίου «ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ»:

Εάν επιθυμείς να παίξεις με παραπάνω από ένα στοίχημα (έως 6), σημειώνεις το στοίχημά σου στις επόμενες σειρές του δελτίου. Σε αυτή την περίπτωση τα στοιχήματα που θα παίξεις θα είναι μονά, δηλαδή δεν θα λειτουργούν συνδυαστικά.


2. Συμπληρώνεις το επιθυμητό ποσό πονταρίσματος στην περιοχή «ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ» επιλέγοντας ποσό σε ευρώ. Μπορείς να επιλέξεις µέχρι και τρία ποσά τα οποία λειτουργούν αθροιστικά. Αν π.χ. θέλεις να ποντάρεις 8,5 ευρώ θα επιλέξεις 0,50 ευρώ, 3 ευρώ και 5 ευρώ, ως εξής:

3. Συμπληρώνεις προαιρετικά τον επιθυμητό αριθμό συνεχόμενων αγώνων που θέλεις να παίξεις το ίδιο στοίχημα. Aν π.χ. θέλεις να παίξεις το ίδιο στοίχημα για 10 συνεχόμενους αγώνες, θα επιλέξεις τον αριθμό 10 ως εξής:

4. Καταθέτεις το δελτίο σου στο ταμείο του πράκτορα, ώστε να καταχωρηθεί το στοίχημα σου και να λάβεις την απόδειξη συµµετοχής.

Και μη ξεχνάς! Μπορείς να στοιχηματίσεις σε περισσότερες αγορές μέσα από τις Συσκευές Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet.