ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μενού περιήγησης

praktoreio-pamestoixima-matchDayCMSPortlet-web Portlet


ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Το Virtual Sports Πρωτάθλημα προβάλλεται σε δικό του κανάλι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την προβολή των αποδόσεων για τις βασικές αγορές του επόμενου αγώνα. Επιλέγεις το στοίχημα σου συμπληρώνοντας το ειδικά σχεδιασμένο δελτίο και το καταθέτεις στο ταμείο ή κατοχυρώνεις τις επιλογές σου μέσω των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet. Παρακολουθείς τα highlights του αγώνα και αμέσως μετά εξαργυρώνεις τα πιθανά σου κέρδη από τον πράκτορα. Περισσότερες οδηγίες για το πώς μπορείς να παίξεις από το δελτίο του Virtual Sports Πρωτάθλημα μπορείς να βρεις παρακάτω.

1. Μπορείς να επιλέξεις τον τριψήφιο κωδικό που αντιστοιχεί στην αγωνιστική που θέλεις να παίξεις από την οθόνη προγράμματος αγώνων στο πρακτορείο. Αν π.χ. ο κωδικός της αγωνιστικής είναι 301 τότε συμπληρώνεις τα αντίστοιχα νούμερα στην περιοχή «ΕΠΙΛΕΞΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ» ως εξής:

2. Εναλλακτικά, μπορείς να παίξεις κατευθείαν την επόμενη αγωνιστική, επιλέγοντας την περιοχή «ή παίξε απευθείας στην επόμενη αγωνιστική»

3. Συμπληρώνεις την επιλογή του στοιχήματος στην αντίστοιχη περιοχή του δελτίου «ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» και δίπλα από τον αριθμό του αγώνα που επιθυμείς να στοιχηματίσεις. Π.χ. αν επιθυμείς να στοιχηματίσεις «Τελικό Αποτέλεσμα» 1 (Νίκη Γηπεδούχου) στον 1o Αγώνα της αγωνιστικής, και «Over 2,5 Goals» στον δεύτερο αγώνα της αγωνιστικής, τότε συμπληρώνεις τα αντίστοιχα πεδία ως εξής:

4. Συμπληρώνεις το επιθυμητό ποσό πονταρίσματος στην περιοχή «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ», επιλέγοντας ποσό σε ευρώ. Μπορείς να επιλέξεις μέχρι τρία ποσά τα οποία λειτουργούν αθροιστικά. Αν π.χ. θέλεις να ποντάρεις 8,5 ευρώ θα επιλέξεις 0,50 ευρώ, 3 ευρώ και 5 ευρώ, ως εξής:

5. Συμπληρώνεις το επιθυμητό σύστημα που θέλεις να παίξεις. Αν π.χ. θέλεις να παίξεις σύστημα 3,4 ως εξής:

6. Καταθέτεις το δελτίο σου στο ταμείο του πράκτορα, ώστε να καταχωρηθεί το στοίχημα σου και να λάβεις την απόδειξη συμμετοχής.

Και μη ξεχάσεις! Μπορείς να τοποθετήσεις το στοίχημα που επιθυμείς στις Συσκευές Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού OPAPBET.